Welkom !!!

Posted by admin on maandag feb 27, 2012 Under Uncategorized

Vind je fotograferen ook zo leuk ?

Fotoclub Koedijk is 1 januari 2012 opgericht.
De leden komen op de 3e maandagavond van de maand, van 20 tot 22 uur, bij elkaar in buurthuis ‘De Rietschoot’, te Koedijk.

Of je nu met een luxe spiegelreflexcamera fotografeert of met een eenvoudige compact camera, als je plezier hebt in je hobby ben je welkom. Op dit moment bestaat de club uit 30 enthousiaste amateurfotografen, die lid zijn geworden met als doel van elkaar te leren. Op de clubavonden laten we werk zien van een tevoren afgesproken item, die dan met elkaar besproken wordt. De fotoclub biedt een mogelijkheid om je als fotograaf met name op artistiek gebied te ontwikkelen. Door elkaars fotowerk te bekijken en te bespreken, kun je als fotograaf vorderingen maken, waardoor je meer plezier gaat beleven aan je hobby. Er bestaat bij ons geen onderscheid tussen beginnende en vergevorderde fotografen.

Fotografie is een hobby die je meestal alleen beoefent. Wij willen de mogelijkheid bieden om je hobby met anderen te delen. We willen een club zijn voor leden, met leden. Gezelligheid is een belangrijk onderdeel. De foto’s worden voornamelijk alleen nog via een beamer gepresenteerd. Het is de bedoeling dat we  sprekers gaan uitnodigen, met elkaar op stap gaan, foto-excursies houden etc. We zijn een jonge vereniging daarom staat alles  nog in de kinderschoenen en moet nog vorm krijgen.

Kom gerust eens kijken op een clubavond. U bent van harte welkom.