Michel Romeijn Hoi, ik ben Michel Romeijn, kom uit 1975 en woon momenteel in Heerhugowaard. Ik ben begonnen met fotograferen in 2010. Erg laat als je bedenkt dat ik het mijn hele leven al een interessante kunstvorm vind.

Ik kan dan ook uren kijken naar mooie platen en na al dat kijken naar platen van anderen, heb ik besloten dat het in 2010 dus wel eens tijd werd om het zelf die mooie platen te gaan maken.Ik hou van model, glamour, boudoir, HDR (met name urbex) en landschaps fotografie. Ik heb mezelf nog niet toegewijd aan een duidelijke richting en fotografeer eigenlijk van alles. Ik wil het allemaal geprobeerd hebben en er wat van weten.

Pas als ik mezelf op een voor ogen hebbend niveau heb zitten, zal ik me waarschijnlijk meer bezig gaan houden met model, glamour en boudoir.Gaande weg ontdek ik steeds meer en krijg ik steeds meer passie voor de macrowereld. Het leuke van macro is toch wel dat eigenlijk iedere foto een bijzondere foto is en uniek lijkt, ondanks dat iedereen zo’n foto zou kunnen maken.

Helaas heb ik in de zomermaanden geen tijd voor mijn hobby en ligt deze dan dus bijna stil. Wie weet ooit met een minder seizoensgevoelige baan. 😉

Ik hoop bij fotoclub Koedijk mensen te leren kennen met dezelfde passie en daar dan weer van te leren en mogelijk zelfs andersom.

 

Zwarte foto Voorkeur HDR / model
 
Zwarte foto Eigen website www.gevangenlicht.nl
 
Zwarte foto Eigen expositie
 
 
Zwarte foto PORTFOLIO

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

-terug naar Ledenlijst