Het uitstapje naar de Keukenhof, gepland voor 5 april, werd i.v.m. het weer vervroegd naar woensdag 2 april. Die dag was een prachtige dag voor het maken van foto’s. Het was windstil en het licht werd getemperd doordat het wat mistig was in de vroege ochtend. Pas tegen de middag kwam de zon er goed door heen. Heel veel bomen stonden in bloei.
We waren met z’n drieën: Petra Schaap, Marian Slink en Ans van Berkel.
Op advies van Petra zijn we vroeg vertrokken en om 8.30 uur werden wij hartelijk ontvangen door Jacoba van Beieren in de Keukenhof.
Het was nog heel rustig, weinig mensen; prima om aan de slag te gaan. Eerst nog met elkaar, maar na een tijdje ging ieder toch zijn eigen weg.
Marian en ik konden voor vragen bij Petra terecht wat heel fijn was. We hebben van haar dan ook leuke tips gekregen en natuurlijk meteen proberen toe te passen.
Rond een uur of elf werd het langzaam aan wel een stuk drukker in de Keukenhof. Dus veel wachten tot er mensen uit beeld waren.
En af en toe een fotootje maken voor een groepje toeristen. Men zag ons toch wel voor profi’s aan.
Rond half twee zijn we met een schat aan foto’s naar huis vertrokken; met een lekker kleurtje op ons gezicht en een ervaring rijker.
Ans
 
 

 
– terug naar clubuitje 2014