Printen >> van de deze pagina
 
 
 
 
Dit jaar gaan we onze foto’s zelf beoordelen en de beste 15 kiezen.
 

Geprinte foto’s Alle foto’s die meedoen aan de wedstrijd moeten geprint worden op A4 formaat = 20x 30cm. Dit mag op een eigen printer afgedrukt worden of bij een centrale. Vrije keuze. Geen passe partout of lijnen om de foto. Gewoon de foto’s inleveren!
 
Nummer foto’s Van de fotocommissie krijgt ieder bericht van het aan jouw foto toegekende nummer. Dat nummer graag achter op je uitgeprinte foto zetten. Dus geen namen op de uitgeprinte foto!!
 
Inleveren De foto’s inleveren bij de fotocommissie aan het begin van de avond in een gesloten envelope. Alle foto’s worden op nummer op de tafels uitgestald voor de beoordeling door de leden.
 
Tafels Zodra alle foto’s binnen zijn en uitgestald op de tafels, zal de fotocommissie aangeven dat de beoordeling kan starten. Hiervoor krijgt ieder een stemformulier uitgereikt. Er zal ruime tijd zijn om de foto’s te beoordelen en tot een keuze te komen van de beste 15 foto’s. Het stemformulier kan ingeleverd worden bij de fotocommissie die de stemming verwerkt en zo snel mogelijk de definitieve uitslag op de avond bekend zal maken.
 
 
Website Na de uitslag van de wedstrijd komen de foto’s op onze website.
 
Expositie In het nieuwe jaar gaat onze expositie op tournee in de omgeving van Alkmaar.
 
Gezellige avond Iedereen een hele fijne avond en heel veel plezier met de wedstrijd!
 
 

 
 

Lees verder:
1. Digitaal insturen foto’s clubwedstrijden
3. Gezellige avond

 

 
 
– terug naar clubwedstrijden