pasfoto Zwarte foto Ik ben Carl Jillissen en fotografeer nu een aantal jaar. Om mijn camera, de ‘regels’ in de fotografie en de bewerkingsprogramma’s onder de knie te krijgen heb ik met veel plezier deelgenomen aan de basisopleiding van de fotovakschool in Amsterdam. Ik heb daar geleerd dat ‘mooi’ een heel subjectief begrip is en daarom geef ik overal mijn eigen draai aan. Soms opvallend, soms onopvallend. Fotografie is beeldende kunst. Dus als ik, of de persoon voor wie ik fotografeer, het mooi vind dan wordt ik daar heel blij van. Ik ben nog steeds tevreden met mijn instappertje, een Nikon D3200. Betrouwbare kwaliteit en mooi compact voor tijdens de fietsvakantie’s.
Ik heb gekozen voor fotoclub Koedijk omdat ik het fijn vind te blijven leren en te ontwikkelen in een gezellige omgeving. Ik denk dat bij deze club op de juiste plek zit.
Ik fotografeer met de Nikon D3200, een heel fijn toestel. Maak gebruik van de volgende lenzen een kitlens 18-55mm 1:3.5-5.6 , Telezoomobjectief 55-300mm 1:4.5-5.6 en de fijnste objectief is mijn Sigma 17-50mm f1:2.8 Dus over het gehele bereik lekker lichtsterk. Voor de bewerking van de foto’s maak ik gebruik van Photoshop CC met Lightroom

 

Zwarte foto Voorkeur Natuur, sport, bunkers en forten (urbex) en mensen. Ik wil eigenlijk niet echt een keuze maken.
 
Zwarte foto Eigen website Nog niet
 
Zwarte foto Eigen expositie
 
 
Zwarte foto PORTFOLIO

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

-terug naar Ledenlijst