Afgelopen 7 januari was de eerste praktijkavond van onze fotoclub en de opkomst van onze leden was erg groot. Deze avond stond onder leiding van Marcel en Eltjo. Ze hadden twee leuke opdrachten verzonnen, nl de aquariumbakken met de tomaten en waterdruppelsdruppels opvangen in een schaaltje. In totaal waren er 5 opstellingen klaar gezet, de tweede helft van de avond rouleerden de groepen van opstelling. Het was een uitdagende klus om de tomaten of waterdruppels goed te “vangen” op je beeldscherm.

De aanwezige leden werden verdeeld in 5 groepen, het criterium daarvoor was het merk van de camera. Al gauw hadden de groepen zich gevormd en werd begonnen met de fotografeeropdrachten. Ook waren er weer verschillende mensen aanwezig om eens een clubavond van ons mee te maken.

Deze avond was ook heel geschikt om elkaar wat beter te leren kennen, wat door veel leden als erg positief werd ervaren. Van de leden alleen maar zeer positieve geluiden! Het was een hele leuke, leerzame en gezellige avond. Erg leuk dat iedereen zich zo inzet om de fotoclub tot een groot succes te maken!

 
 


  
– terug naar themafoto’s 2013
 
– terug naar home 2013