Carl Jillissen

Ik ben Carl Jillissen en fotografeer nu een aantal jaar. Om mijn camera, de ‘regels’ in de fotografie en de bewerkingsprogramma’s  onder de knie te krijgen heb ik met veel plezier deelgenomen aan de basisopleiding van de fotovakschool in Amsterdam. Ik heb daar geleerd dat ‘mooi’ een heel subjectief begrip is en daarom geef ik overal mijn eigen draai aan. Soms opvallend, soms onopvallend. Fotografie is beeldende kunst. Dus als ik, of de persoon voor wie ik fotografeer, het mooi vind dan wordt ik daar heel blij van. Ik ben nog steeds tevreden met mijn instappertje, een Nikon D3200. Betrouwbare kwaliteit en mooi compact voor tijdens de fietsvakantie’s.

Ik heb gekozen voor fotoclub Koedijk omdat ik het fijn vind te blijven leren en te ontwikkelen in een gezellige omgeving. Ik denk dat bij deze club op de juiste plek zit. Ik fotografeer met de Nikon D3200, een heel fijn toestel

Rol binnen de verenigingLid, foto commissie
VoorkeurenNatuur, sport, bunkers en forten (urbex) en mensen
Camera e.dNikon D3200