Clubuitje Bavo Bloeit

Datum: 25-apr-2020 om 10:00 - 13:00

Deze excursie wordt georganiseerd door Conny

De precieze datum van deze excursie is nog niet bekend

Elk jaar wordt de Kathedraal St BAVO, Leidsevaart 146, 1214 HE Haarlem letterlijk in de bloemetjes gezet. Dit is een hele week voor de aankomst van het bloemencorso in de bloemenweek. Studenten en leerlingen van diverse groene opleidingen en scholen laten hun examenwerk zien. Dit is een unieke gelegenheid om de kathedraal, die ook van zichzelf al erg mooi is, op een bijzondere manier te fotograferen. Mogelijk is er ook een gelegenheid om een koepeltocht te maken. https://denieuwebavobloeit.com/

Voor degene die mee willen rijden verzamelen we om 9.45 uur op de parkeerplaats aan de achterzijde van de Rietschoot, Koedijk. De activiteit start om 10.00 uur op de parkeerplaats achter de kerk aan het Bisschop Bottemanplein, Haarlem. Om ongeveer 13.00 uur zal de activiteit eindigen.

Kosten van deze activiteit zijn ongeveer € 6,00

Eten en drinken kun je zelf meenemen maar we kunnen na afloop ook nog even naar het theehuis in de haarlemmerhout. Dit is voor eigen kosten.

Fotoapparatuur: standaard lens, eventueel statief, voldoende batterijen en geheugen.

• MIRIAM
  • Hans