Clubuitje Amsterdamse Waterleiding Duinen

20-apr-2024

Reserveringen

Reserveer nu

Dit clubuitje wordt georganiseerd de activiteiten commissie.

Op zoek naar mooie natuur, herten, vossen, vogels, planten ect. Er is bos, water en duinen, veel herten en je mag buiten de paden komen.
Ter hoogte van ingang de Oase is een vogelhut te bezoeken die uitkijkt over het water.
Er is een makkelijke wandeling op stevige onverharde grond en beton van ongeveer 4 km die van ingang Pannenland naar ingang Oase leidt. Het loopt vlak langs de vogelhut uitkijkend op het vogeleiland en het informatiecentrum. Op deze route zie je hertjes en heel veel soorten vogeltjes in het bos.
Een langere route (8 km), die ook buiten de paden loopt. Deze gaat naar de zwanenplas en onderweg kom je ook in het gebied van de vossen.
Je mag ook zelf een route verzinnen. Hou wel je autogenoten in de gaten.

Voor degene die mee willen rijden, we verzamelen om 08:00 uur op de parkeerplaats aan de achterzijde van de Rietschoot, Koedijk. Degene die op eigen gelegenheid gaan verzamelen we om 09:00 uur op het locatie restaurant ’t Pannenland adres; Vogelszangseduinweg 4
Postcode: 2114 AS   Vogelzang.

De activiteit start om 09:00 uur tot ongeveer 12:00 uur.
Omdat we onderweg geen eten of drinken kunnen halen, is het verstandig zelf wat mee te nemen.
Het is verstandig om goede schoenen te dragen omdat je ook buiten de paden kan lopen en kleed je naar de weersomstandigheden.

Kosten van deze activiteit zijn dagkaart AWD € 1,50 te betalen bij betaal automaat ingang.
En parkeren kost € 2,– per dag.

Fotoapparatuur: camera met diverse lenzen ( zoals macro/tele), eventueel statief, voldoende batterijen en geheugen.

Aanleveren foto’s standaard.
Per Clubuitje of Workshop wordt standaard 2 foto’s ingeleverd tenzij de organisator een ander aantal heeft gecommuniceerd.

Reserveringen

Registratiegegevens