Clubuitje Marker Wadden

Datum: 13-mei-2023 om 10:00 - 14:30

Deze excursie wordt georganiseerd door Pim en Sandra

We gaan met de boot naar de Marker Wadden. Na een half uurtje bereiken we het eiland, geniet van de weidsheid van de eiland, maak een heerlijke wandeling, observeer de vogels, zie hoe de nieuwe natuur hier ontluikt en ga lekker fotograferen.

Voor degene die mee willen rijden verzamelen we om 8.30 uur op de parkeerplaats aan de achterzijde van de Rietschoot, Koedijk. Degene die op eigen gelegenheid gaan verzamelen we om 9.45 uur op het locatie adres; Bataviahaven 1 8242 PR Lelystad (FL) de Aquashuttle van Blue. Let op! De boot vaart om 10.00 heen en om 14.30 terug. Zorg dat je hem niet mist!

Kosten van deze activiteit zijn € 25,50 voor een retour ( tarief 2022) Voor leden van Natuurmonumenten €20,50 voor een retour (tarief 2022) Op het eiland is horeca aanwezig en er kan alleen met pin betaald worden.

Fotoapparatuur: camera met diverse objectieven, eventueel statief, volle batterijen en voldoende geheugen. Kleding van de dag af laten hangen en goede wandelschoenen.

Registratiegegevens