Clubuitje De Kerf zonsondergang

Wanneer is deze activiteit?
Datum: 17-apr-2023 om 19:00 - 21:30


Dit betreft een besloten club activiteit

Deze excursie wordt georganiseerd door René

Maandag 17 april a.s. kunnen liefhebbers mee naar de Kerf. Dit is één van de mooiste duingebieden van ons land. De Kerf is in 1997 gecreëerd met het idee de zee bij harde wind toegang te verschaffen tot de achterliggende Parnassiavallei met als doel brak water te krijgen in deze vallei met allerlei specifieke flora en fauna tot gevolg. In de eerste jaren gebeurde dit maar na 5 jaar was de Kerf al weer zo ver dicht gewaaid dat het water niet meer in kon stromen. Maar tot de dag van vandaag blijft het een heel mooi gebied. Je kan er schitterende landschapsfoto’s maken zeker rond zonsondergang. Maar ook de liefhebber van Macro fotografie kan zich hier goed vermaken.

Het gebied in niet te bereiken per auto. De dichtstbijzijnde parkeerplaats is die van Hargen. Maar dan is het nog zeker een klein uurtje wandelen. Het is dan ook zeker aan te raden om met de fiets te komen. En we gaan na zonsondergang weer terug en dan is het in dit gebied echt donker dus zorg voor goede verlichting!

We zullen dit t.z.t. met de leden die mee willen verder afspreken.

De zon gaat op 17 april rond 20.40 onder. Voorstel is dan om rond 19.00 uur bij de Kerf af te spreken zodat er nog bij voldoende daglicht gefotografeerd kan worden in de Kerf. Natuurlijk nemen we dan de zonsondergang ook mee want die kan heel mooi zijn. De activiteit kan dan ook tot ongeveer 21.15 duren als we echt getrakteerd worden op een mooie zonsondergang.

De apparatuur die je nodig hebt is geheel afhankelijk van je eigen voorkeur. Maar om het gebied en de zonsondergang mooi vast te leggen is een groothoek onmisbaar. Wil je de insecten of flora vastleggen vergeet dan je Macro objectief niet. En natuurlijk is een statief aan te raden.

De organisator geeft aan hoeveel foto’s en voor wanneer deze ingestuurd moeten worden.

Aanleveren foto’s
2 Foto’s per clublid per Thema
Per Clubuitje of Workshop wordt standaard 1 foto ingeleverd tenzij de organisator een ander aantal heeft gecommuniceerd.
Alle foto’s aanleveren via insturen@fotoclub-koedijk.nl  Het uiterste inlevermoment is de donderdag voor de activiteit.
Hanteer de volgende bestandsnamen: ‘Voornaam Achternaam – activiteit – volgnummer.JPG’
Fotokenmerken: JPG formaat, langste zijde 2400 pixels, verhoudingen zijn vrij.

Aanmelden:

Onderstaande personen hebben zich al aangemeld:
  • Christiene
  • Tiem Meijering
  • Ruud
  • Anneke
  • Eric Mol
  • René Groeneveld
  • Johan verhage
  • Jan Jager
  • Jean kleijnen

Tickets

Registratiegegevens

error: Content is protected !!