Clubuitje Geestmerambacht

Datum: 22-jun-2020 om 20:30 - 22:30

Dit clubuitje wordt georganiseerd door Sandra en Maureen

Recreatiegebied Geestmerambacht is gelegen aan de westelijke zijde van de gemeente Langedijk in de Nederlandse provincie Noord-Holland. Het gebied is aangelegd rond de ‘Zomerdel’, een groot meer dat wordt omringd door weilanden en bossages. Wikipedia

Ivm de Corona maatregelen komt iedereen op eigen gelegenheid en houdt 1,5 meter afstand: we verzamelen op de parkeerplaats bij het Vlasgat, Koedijk aan het einde van de weg.

Fotoapparatuur: diverse objectieven, statief, volle accu’s, voldoende geheugenkaartjes, anti mug

2 Foto’s per clublid per Thema
Per Clubuitje of Workshop wordt standaard 1 foto ingeleverd tenzij de organisator een ander aantal heeft gecommuniceerd.
Alle foto’s aanleveren via insturen@fotoclub-koedijk.nl  Het uiterste inlevermoment is de donderdag voor de activiteit.

• Maureen
  • Christiene
  • Rene
  • Anja
  • Ruud
  • Jan Jager
  • Conny Bindraban
  • Tiem Meijering
  • Ans van Berkel
  • Sandra Dekker
  • Ruud

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.