Clubuitje Hortus Botanicus Alkmaar

22-jun-2024

Reserveringen

Reserveer nu

Dit clubuitje wordt georganiseerd door de activiteiten commissie

We gaan foto’s maken in de tuin van de Hortus. Er is een koffiehoekje aanwezig voor een kleine versnapering.

We verzamelen om 13.25 uur op het locatie adres; Berenkoog 43 1822BH Alkmaar. De activiteit start om 13.30 uur en er is geen eindtijd, je kunt het zo lang maken als je zelf wilt.

Kosten van deze activiteit zijn €6,00. Toegang is gratis voor Vrienden van de Hortus.

Fotoapparatuur: camera met diverse lenzen ( zoals macro/tele), eventueel statief, voldoende batterijen en geheugen.

Per Clubuitje of Workshop wordt standaard 2 foto’s ingeleverd tenzij de organisator een ander aantal heeft gecommuniceerd.

Reserveringen

Registratiegegevens