Clubuitje Hortus Botanicus Alkmaar

22-jun-2024

Reserveringen

Reserveer nu

Dit clubuitje wordt georganiseerd door de activiteiten commissie

We gaan foto’s maken in de tuin van de Hortus. Er valt veel te zien; verschillende bloemen en kruidenplanten waar dan weer veel insecten op af komen. En met een beetje geluk is de ijsvogel te spotten.

Voor meer informatie over de tuin klik hier

Verzamelen: 13.25 uur op het locatie adres; Berenkoog 43 1822BH Alkmaar.

Start activiteit: 13.30 uur en er is geen eindtijd, je kunt het zo lang maken als je zelf wilt.

Kosten: €6,00. Toegang is gratis voor Vrienden van de Hortus.

Eten en drinken: Er is een koffiehoekje aanwezig voor een kleine versnapering.

Fotoapparatuur: camera met diverse lenzen ( zoals macro/tele), eventueel statief, voldoende batterijen en geheugen.

Per Clubuitje of Workshop wordt standaard 2 foto’s ingeleverd tenzij de organisator een ander aantal heeft gecommuniceerd.

Reserveringen

Registratiegegevens