Clubuitje Muiderslot

10-feb-2024

Reserveringen

Reserveren gesloten

Dit clubuitje wordt georganiseerd door de activiteiten commissie

Verzamelen meerijden: Om 9:00 uur verzamelen bij de Rietschoot dan zijn we rond een uur of 10.00 bij de parkeerplaats bij het Muiderslot. Het is 50 á 60 minuten rijden. Vandaar is het ongeveer 15 min lopen naar het kasteel. Als er mensen op eigen gelegenheid willen komen; we verzamelen 10.15 bij de hoofdingang van het kasteel.

Adres: Herengracht 1, 1398 AA Muiden

Parkeren: P1, P2, P&R, gratis. P1 en P2 +/- 15 min lopen, P&R +/- 30 min lopen, er pendelt ook een bus.

Start Activiteit: 10.15 uur,  Einde Activiteit: 12.00 uur (of zolang je wilt blijven)

Informatie over de activiteit: Vlakbij Amsterdam ligt al ruim 700 jaar het stoere Muiderslot, omringd door water en kasteeltuinen. Het is een van de oudste én best bewaarde kastelen van Nederland. Er is binnen en buiten veel te zien. Voor meer informatie zie de website; muiderslot.nl

Kosten van Activiteit €17,50 en kan online besteld worden. Met een museumkaart heb je gratis toegang.

Eten en drinken: Er is horeca aanwezig

Foto apparatuur: Ik adviseer het volgende mee te nemen;

⮚ Camera

⮚ Volle accu’s

⮚ Voldoende geheugenkaartjes

⮚ Diverse objectieven

⮚ Flitser?

⮚ Kleding. Het is binnen en buiten. Laagjes die je uit kunt trekken is wel makkelijk.

Per Clubuitje of Workshop wordt standaard 2 foto’s ingeleverd tenzij de organisator een ander aantal heeft gecommuniceerd.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Deelnemers

• Anneke