Clubuitje naar Hortus Overzee

Datum: 12-sep-2020 om 13:00 - 17:30

Deze excursie wordt verzorgd door Maureen en Sandra

In de binnenstad van Den Helder liggen “geheime tuinen”. Het botanische kassencomplex is een exotische oase in de Indische buurt van Den Helder. Een rustgevende plek waar je wordt verrast, verwonderd en geïnspireerd. Er zijn diverse soorten tuinen zoals de Japanse en Oranjerie tuin met prachtige bloemen en planten. Ook zijn er diverse dieren zoals koikarpers en schildpadden. Er is zelfs een vlinderkas.  Kijk voor een volledig overzicht op www.hortusoverzee.nl.

Voor degene die mee willen rijden verzamelen we om 11.15 uur op de parkeerplaats aan de achterzijde van de Rietschoot, Koedijk. Voor degene die op eigen gelegenheid gaan is het verzamelen om 12.00 uur op het locatie adres; Soembastraat 83, 1782 SM Den Helder. De activiteit start om 12.00 uur en eindigt uiterlijk 16.30 uur

Entreeprijs € 6,00, reserveren niet nodig.

Er is een kleine horecagelegenheid waar wat gedronken en iets kleins gegeten kan worden.

Fotoapparatuur: camera met diverse lenzen ( zoals macro/tele), eventueel statief, voldoende batterijen en geheugen.

• Christiene Krouwels
  • Maureen van den Broek
  • Tiem Meijering
  • Ruud
  • Sandra Dekker
  • Rik Smit

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.