Clubuitje naar Palendorp Petten

Datum: 16-jul-2021 om 19:00 - 21:00

Dit  betreft een besloten club activiteit

Deze excursie wordt georganiseerd door de activiteiten commissie

Jullie hebben er vast en zeker van gehoord. Het palendorp bij Petten. Ook zul je denken ‘daar naar toe om foto’s te maken’? Is al zo vaak gedaan. En ja daar heb je dan helemaal gelijk in. Maar ik kan je verzekeren dat je daar elke dag heen kan gaan en telkens weer met nieuwe, verrassende, foto’s thuis kunt komen. De Palen zullen niet veranderen maar het getij, de wind, de golfen en niet te vergeten de luchten en de wolken in combinatie met de zon, zullen je elke keer weer voorzien van een opwindende foto die je nog nooit eerder hebt gezien.

Dus plan deze datum in je agenda en ga met ons mee om lekker een avondje te fotograferen op het strand bij Petten. We hopen op lekker weer en dan is dat alleen al een feest om het strand te bezoeken.

De zon gaat op de 16e om 21.59 uur onder. Dus rond die tijd maak je de mooiste plaatjes. Maar ook met de zon nog ruim in beeld kan dit ook. Dus stellen wij voor om rond 20.00 uur te verzamelen. Maar dat kan dan wel direct op het strand bij de palen.

Parker kan op parkeerplaats Spreeuwendijk 1755 Petten.

Je komt toch ook?

Fotoapparatuur: standaard lens, eventueel statief, voldoende batterijen en geheugen.

• Maureen van den Broek
  • Ronald
  • Tiem Meijering
  • Ans van Berkel
  • Jean kleijnen
  • René Groeneveld
  • Sandra

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.