Clubuitje Noord – Zuidlijn, Amsterdam

Datum: 13-jun-2020 om 09:00 - 13:00

Clubuitje naar de Noord-Zuidlijn, Amsterdam

Deze excursie wordt georganiseerd door Edward

We gaan met de Noord-Zuidlijn diverse stations langs. De route zal zijn: Station Noord, Noorderpoort, Centraal Station, Rokin, Vijzelgracht, De Pijp, Europaplein, Station Zuid. Op de heenweg stappen we bij enkele stations uit, terug gaan we rechtstreeks. Eventueel drinken we tussendoor ergens koffie op eigen rekening.

Voor degene die mee willen rijden verzamelen we om 8.45 uur op de parkeerplaats aan de achterzijde van de Rietschoot, Koedijk. De activiteit start om 10.00 uur op de parkeerplaats Buikslotermeerplein in Amsterdam. Om ongeveer 13.00 uur zal de activiteit eindigen.

Kosten van deze activiteit zijn voor een dagkaart OV € 8,00. Indien je zelf in het bezit bent van een OV zijn de kosten ongeveer € 5,00. Parkeren voor 3 uur € 1,40 per auto ( ieder uur daarna € 1,40 per uur)

Fotoapparatuur: standaard lens, eventueel statief, voldoende batterijen en geheugen.

• Maureen van den Broek
  • Hans J.L. Duisdeiker