Clubuitje Orchideeën Hoeve

20-jan-2024

Reserveringen

Reserveren gesloten

Dit clubuitje wordt georganiseerd door de activiteiten commissie

Verzamelen meerijden: 8:30 uur bij de Rietschoot dan zijn we er om 10.05 uur. (1.35 uur rijden) Als er mensen op eigen gelegenheid willen komen; we verzamelen 10.05 uur bij de hoofdingang van De Orchideeën Hoeve.

Adres: Oosterringweg 34, 8315 PV Luttelgeest

Parkeren: Je kunt gratis parkeren voor de hoofdingang van De orchideeën Hoeve.

Start Activiteit 10.05.  Einde Activiteit 12.00 uur (of zolang je wilt blijven)

Informatie over de activiteit: Wat is er te zien? Vogels, vlinders, kleine jungledieren. Voor meer informatie zie de website: https://www.orchideeenhoeve.nl

Kosten van Activiteit: € 17,50. Tickets kunnen online of telefonisch besteld worden. Niet aan de kassa. LET OP: er wordt gewerkt met tijdssloten van een half uur. Bestel je ticket voor tijdslot van 10.00_10.30 uur. (tijd dat je op je ticket naar binnen mag)

Eten en drinken: Er is horeca aanwezig. Eigen eten nuttigen is niet toegestaan.

Foto apparatuur: Ik adviseer het volgende mee te nemen;

⮚ Camera

⮚ Volle accu’s

⮚ Voldoende geheugenkaartjes

⮚ Diverse objectieven

⮚ Statief?

⮚ Flitser?

⮚ Kleding. Het is binnen en buiten. Laagjes die je uit kunt trekken is wel makkelijk. Binnen zijn er plekken waar het warm is.

Per Clubuitje of Workshop wordt standaard 2 foto’s ingeleverd tenzij de organisator een ander aantal heeft gecommuniceerd.

Reserveringen

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.

Deelnemers

• Anneke