Clubuitje Stadswandeling Medemblik

Datum: 12-jun-2021 om 01:00

Dit  betreft een besloten club activiteit

Deze excursie wordt georganiseerd door Sandra & Maureen

Aan de hand van een vier kilometer lange stadswandeling gaan we langs de “high lights” van Medemblik. We kunnen prachtige oude gebouwen fotograferen, mooie vergezichten, leuke straatjes, details en natuurlijk de haven. Er is zelfs een dierenweidje en bij Kasteel Radboud een valkenier. Dus voor ieder wat wils.

1. Het Stationsgebouw
  2. Het Stadhuis
  3. Het Bakkerijmuseum
  4. De Weduwenhuisjes
  5. De Bonifaciuskerk
  6. Het Weeshuis
  7. De Martinuskerk
  8. Meelmolen en het Poorthuisje
  9. De Westerhaven
  10. Kasteel Radboud
  11. De Pekelharinghaven
  12. Het Vooreiland
  13. De Oosterhaven
  14. De Synagoge
  15. De Kaaswaag
  16. De NieuwstraatAls we zin en tijd hebben, kunnen we o.a. de volgende gebouwen bezoeken:

Vertrek en verzamelen in onderling overleg tussen negen en tien vanaf de Rietschoot.
Meenemen: eten, drinken, museumjaarkaart.

Fotoapparatuur: standaard lens, eventueel statief, voldoende batterijen en geheugen.