Clubuitje Vlindorado

Datum: 18-feb-2023 om Hele dag

Deze excursie wordt georganiseerd door Sandra

We gaan de vlinders en vogels fotograferen

Voor degene die mee willen rijden verzamelen we om 9.45 uur op de parkeerplaats aan de achterzijde van de Rietschoot, Koedijk. Degene die op eigen gelegenheid gaan verzamelen we om 10.00uur op het locatie adres; Smeetsweg 12 1738 DK Waarland

De activiteit start om 10.00 uur.

Kosten van deze activiteit zijn vooraf online €9,00 en daar €9,50. Als er 10 personen meegaan kunnen we een groepsticket kopen wordt het €8,50. Er is horeca aanwezig.

Fotoapparatuur: camera met diverse lenzen (zoals macro/tele), eventueel statief, voldoende batterijen en geheugen.

• Christiene
  • Maureen van den Broek