Clubuitje Zwerven door de duinen

Datum: 29-okt-2022 om 09:00 - 13:00

Deze excursie wordt georganiseerd door de activiteiten commissie

We gaan in de zuidoosthoek van het parkeerterrein de duinen in naar het stuivende zand. Na het stuifgedeelte en de heide zoeken we in het gemengde bos bij de Baaknolweg naar paddenstoelen en wat we verder tegenkomen. We hebben de mogelijkheid om landschap, vogels en mos of paddenstoelen te fotograferen.

Voor degene die mee willen rijden:  Verzamelen om 8.30 uur op de parkeerplaats aan de achterzijde van de Rietschoot, Koedijk. Degene die op eigen gelegenheid gaan verzamelen we om 9.00 uur op het locatie adres; Parkeerplaats Hargen aan Zee, zuidoosthoek.

De activiteit start om 9.00 uur.

Einde activiteit: 13:00 maar bij mooi weer kan het erg uitlopen voor de liefhebbers.

Er zitten geen kosten aan deze activiteit

Er is geen horeca aanwezig dus zelf iets meenemen.

Fotoapparatuur: camera, volle accu’s, voldoende geheugen, diverse lenzen van groothoek tot tele en macro, eventueel statief of pittenzak, eventueel lampjes om bijv. paddenstoelen te belichten.

Kleding: weersafhankelijk, voor op de grond kun je een vuilniszak of regenbroek gebruiken.

• Christiene
  • Jan Jager
  • Ronald
  • René
  • Jorrit van Schagen
  • Pim
  • Jan Jager
  • Johan verhage
  • Anneke Dirkx
  • Hans Duisdeiker
  • Benno Zuidenga
  • Sandra Dekker

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.