Fotobespreking Herhaling, 10 minuten van…, foto’s Clubuitje BAVO Bloeit en Box en Miniatuur

Datum: 07-jun-2021 om 19:45 - 22:00

Dit betreft een besloten Club activiteit

Dit kunnen bijvoorbeeld zijn dingen met herhalende patronen, texturen of structuren zijn. Enkel foto’s maken waaruit herhaling blijkt. Zo kan je ook een herhaling zoeken in een stadsbeeld of landschap. Maar denk ook aan de natuur. Die laat ook veel herhalingen zien. Het mag in zwart/wit maar natuurlijk ook in kleur, sepia, high- en low key. Kortom laat je ideeën de vrije loop en verras je leden met een indrukwekkende foto!

Op deze avond worden de door leden ingebrachte thema foto’s besproken.
Daarnaast worden de foto’s besproken die gemaakt zijn tijdens het clubuitje BAVO Bloeit en de workshop Box & Miniatuur
Ook is er op deze avond tijd ingeruimd voor een ’10-minuten van…’ presentatie. Dit keer verzorgt door ..
Natuurlijk wordt ook de kettingfoto besproken en wordt de doos overgedragen.

Alle foto’s aanleveren via insturen@fotoclub koedijk.nl  Het uiterste inlevermoment is de donderdag voor de activiteit.