Fotobespreking Kleurenfoto, 10 minuten van…, Foto’s workshop Zoomburst

Datum: 06-jan-2020 om 19:45 - 22:00

Dit betreft een besloten Club activiteit

Het thema voor deze avond is ‘kleurenfoto’. Daarmee wordt bedoeld dat het moet gaan om een foto met kleur,dus in kleur geschoten. Voor de rest mag de fotograaf zich helemaal creatief uitleven!

Op deze avond worden de door leden ingebrachte thema foto’s besproken.
Daarnaast worden de foto’s  besproken die gemaakt zijn tijdens de workshop Zoomburst
Ook is er op deze avond tijd ingeruimd voor een ’10-minuten van…’ presentatie. Dit keer verzorgt Benno.
Natuurlijk wordt ook de kettingfoto besproken en wordt de doos overgedragen.