Fotobespreking Onscherpte, 10 minuten van…, Foto’s clubuitje Noord-Zuidlijn

Datum: 07-sep-2020 om 19:45 - 22:00

Dit betreft een besloten Club activiteit

Met dit thema kan je veel kanten op. Denk bijvoorbeeld aan het werken met een groot diafragma (klein getal) waardoor je maar een zeer geringe scherpte diepte in je foto krijgt. Maar je kan ook gebruik maken van de techniek ‘pannen’ of ‘meetrekken’ waardoor alles om het onderwerp heen onscherp wordt. Ook met zoomburst kan je veel onscherpte creëren. En ook een totaal onscherpe foto kan, op de juiste manier genomen, heel creatief zijn.

Dus ga hier maar eens lang over nadenken en ga experimenteren! Succes!

Op deze avond worden de door leden ingebrachte thema foto’s besproken.
Daarnaast worden de foto’s besproken die gemaakt zijn tijdens het clubuitje Noord-Zuidlijn
Ook is er op deze avond tijd ingeruimd voor een ’10-minuten van…’ presentatie. Dit keer verzorgt door Hans
Natuurlijk wordt ook de kettingfoto besproken en wordt de doos overgedragen.

Alle foto’s aanleveren via insturen@fotoclub-koedijk.nl. Het uiterste inlevermoment is de donderdag voor de activiteit.