Fotobespreking Thema een Fotoserie, 10 minuten van…, foto’s clubuitje naar de AWD

Datum: 02-dec-2019 om 19:45 - 22:00

Dit betreft een besloten Club activiteit

Voor deze avond maak je een serie foto’s die uit 3 of 5 foto’s bestaat. Deze neem je geprint in 20×30 of groter formaat mee naar de clubavond. Een serie is een reeks foto’s die op een of andere manier een samenhangend geheel vormen. Dit kan samenhangen qua vorm, inhoud of thema. Ideeën om een serie te maken; google op internet naar tips voor het maken van een serie en je doet er vast veel inspiratie op, succes.

Op deze avond worden de door leden ingebrachte thema foto’s besproken.
Daarnaast worden de foto’s  besproken die gemaakt zijn tijdens het clubuitje naar de AWD
Ook is er op deze avond tijd ingeruimd voor een ’10-minuten van…’ presentatie. Dit keer verzorgt René
Natuurlijk wordt ook de kettingfoto besproken en wordt het doos overgedragen.

2 Foto’s per clublid per Thema
Per Clubuitje of Workshop wordt standaard 1 foto ingeleverd tenzij de organisator een ander aantal heeft gecommuniceerd.
Alle foto’s aanleveren insturen@fotoclub-koedijk.nl.  Het uiterste inlevermoment is de donderdag voor de activiteit.