Fotobespreking Ton sur Ton, 10 minuten van.., foto’s Staalwol slingeren

Datum: 10-mei-2021 om 19:45 - 22:00

Dit betreft een besloten Club activiteit

Ton sur ton betekent letterlijk: tint op tint. Je maakt een foto van “één kleur” met verschillende nuances, verschillende tinten. Bijvoorbeeld: een natuurfoto met verschillende tinten groen, een foto van een bruin dier in een bruine omgeving. Boxfotografie leent zich hier ook prima voor. Bijvoorbeeld een blauw sieraad op een blauwe achtergrond.

Op deze avond worden de door leden ingebrachte thema foto’s besproken.
Daarnaast worden de foto’s besproken die gemaakt zijn tijdens de workshop Box-Miniatuur en van de workshop Staalwol slingeren.
Ook is er op deze avond tijd ingeruimd voor een ’10-minuten van…’ presentatie. Dit keer verzorgt door ..
Natuurlijk wordt ook de kettingfoto besproken en wordt de doos overgedragen.