Fotobespreking Zwart-Wit,10 minuten van.., foto’s workshop Bokeh

Datum: 03-feb-2020 om 19:45 - 22:00

Dit betreft een besloten Club activiteit

Het thema is voor deze avond is ‘zwart/wit foto’. Daarmee wordt bedoeld dat het moet gaan om een foto in zwart/wit. Dit mag je doen door de foto in kleur te schieten en bij het ontwikkelen hem om te zetten naar zwart/wit. Er mag dus geen kleur in de foto voorkomen. Sepia is ook toegestaan. Voor de rest mag de fotograaf zich helemaal creatief uitleven!

Op deze avond worden de door leden ingebrachte thema foto’s besproken.
Daarnaast worden de foto’s besproken die gemaakt zijn tijdens de workshop Bokeh.
Ook is er op deze avond tijd ingeruimd voor een ’10-minuten van…’ presentatie. Dit keer verzorgt door Carl
Natuurlijk wordt ook de kettingfoto besproken en wordt de doos overgedragen.

Alle foto’s aanleveren via insturen@fotoclub-koedijk.nl. Het uiterste inlevermoment is de donderdag voor de activiteit.