Gezellige avond (komt te vervallen ivm Corona)

Wanneer is deze activiteit?
Datum: 14-dec-2020 om 19:45 - 22:00


Dit betreft een besloten Club activiteit

Het is de laatste clubavond van het jaar en traditiegetrouw een gezellige avond met natuurlijk ook weer de verkiezing van de 15 foto’s uit de ingezonden foto’s voor de clubwedstrijd. Die 15 foto’s gaan weer een jaar lang op tournee in en rond Alkmaar. Na de gezellige avond van 2019 is het nieuwe thema voor 2020 bekend gemaakt. Besloten is dat het thema dit jaar ‘Water’ is.

Op de avond biedt je vanaf 19:30 jouw wedstrijd foto’s aan in een gesloten envelop aan de Fotocommissie. Zie de voorwaarden voor het insturen van de foto’s.

Hopelijk hebben jullie dit jaar dichtbij of ver weg, leuke, inspirerende en originele foto’s kunnen maken die je met trots wilt insturen voor deze wedstrijd.

Extra leuk is dat de wedstrijdfoto’s dit jaar niet door de leden worden beoordeeld maar door een professionele 3 koppige jury. Vanwege deze manier van jurering is er voor gekozen dat de foto’s niet middels een voorvertoning op onze website te zien zullen zijn. De deelnemende foto’s zijn dus voor alle leden en het juryteam een verrassing en pas op de avond van de wedstrijd voor het eerst zichtbaar. Extra spannend dus…

I v m Corona zal de avond anders ingericht gaan worden dan we gewend zijn, de Activiteiten Commissie zal hierover t z t meer informatie geven.

Wij (fotocommissie en activiteitencommissie) hopen op een grote opkomst met of zonder wedstrijdfoto’s maakt niet uit, we gaan een gezellige avond maken.

Aanmelden:

Onderstaande personen hebben zich al aangemeld: