Gezellige avond (komt te vervallen ivm Corona)

Datum: 13-dec-2021 om 19:45 - 22:00

Dit betreft een besloten Club activiteit

Helaas komt ook dit jaar de Gezellige Avond te vervallen omdat we nog steeds met het Covid 19 virus te maken hebben. Wel zijn het bestuur, de foto- en de activiteitencommissie aan het overleggen hoe de avond ingevuld gaat worden en de jurering van de ingezonden foto’s beoordeeld moet gaan worden om tot de beste 15 foto’s voor de expositie te komen. We hopen dat er volgend jaar wel een Gezellige Avond gaat plaatsvinden.  3 Maal is scheepsrecht zullen we maar zeggen.

Het is de laatste clubavond van het jaar en traditiegetrouw een gezellige avond met natuurlijk ook weer de verkiezing van de 15 foto’s uit de ingezonden foto’s voor de clubwedstrijd. Die 15 foto’s gaan weer een jaar lang op tournee in en rond Alkmaar. Helaas kon door het Covid 19 virus de gezellige avond van 2020 geen doorgang vinden maar gelukkig kan er in 2021 weer een gezamenlijke clubavond georganiseerd worden. Het thema, dat per mail bekend was gemaakt is voor dit jaar ‘NIEUWS. Na de verkiezingsuitslag wordt het nieuwe thema voor de volgende clubwedstrijd bekend gemaakt.

Op de avond biedt je vanaf 19:30 jouw wedstrijd foto’s aan in een gesloten envelop aan de Fotocommissie. Zie de voorwaarden voor het insturen van de foto’s. Hopelijk hebben jullie dit jaar dichtbij of ver weg, leuke, inspirerende en originele foto’s kunnen maken die je met trots wilt insturen voor deze wedstrijd.

Extra leuk is dat de wedstrijdfoto’s dit jaar niet door de leden worden beoordeeld maar weer door een professionele 3 koppige jury. Vanwege deze manier van jurering is er voor gekozen dat de foto’s niet middels een voorvertoning op onze website te zien zullen zijn. De deelnemende foto’s zijn dus voor alle leden en het juryteam een verrassing en pas op de avond van de wedstrijd voor het eerst zichtbaar. Extra spannend dus…

De juryleden voor 2021 zijn: Fred van den Bosch, boswachter en natuurfotograaf. Erna Faust, persfotograaf van o a het NH-Dagblad en Inez Muhren, schilderes van Coleurlokaal

I v m Corona zal de avond anders ingericht gaan worden dan we gewend zijn, de Activiteiten Commissie zal hierover t z t meer informatie geven.

Wij (fotocommissie en activiteitencommissie) hopen op een grote opkomst met of zonder wedstrijdfoto’s maakt niet uit, we gaan een gezellige avond maken.

• Sandra
  • Christiene