Gezellige avond

Datum: 19-dec-2022 om 19:45 - 22:00

Dit betreft een besloten Club activiteit

Het is de laatste clubavond van het jaar en traditiegetrouw een gezellige avond met natuurlijk ook weer de verkiezing van de 15 foto’s uit de ingezonden foto’s voor de clubwedstrijd. Die 15 foto’s gaan weer een jaar lang op tournee in en rond Alkmaar. Na de gezellige avond van 2021 is het nieuwe thema voor 2022 bekend gemaakt. Besloten is dat het thema dit jaar ‘Lijnenspel in de natuur’ is.

Op de avond bied je vanaf 19:30 jouw wedstrijd foto’s aan in een gesloten envelop aan de Fotocommissie. Zie de procedure bij Start insturen Foto’s Clubwedstrijd

Hopelijk hebben jullie dit jaar dichtbij of ver weg, leuke, inspirerende en originele foto’s kunnen maken die je met trots wilt insturen voor deze wedstrijd.

• Christiene
  • Maureen van den Broek