Lezing over Sportfotografie

23-sep-2024

Reserveringen

Reserveer nu

Dit betreft een besloten Club activiteit

Vanavond zal ter voorbereiding een lezing over Sportfotografie worden gegeven ivm met onderstaande de uitnodiging van HYLAS.

Atletiekvereniging Hylas bestaat dit jaar 40 jaar en daarom wordt fotoclub Koedijk uitgenodigd om te gast te zijn bij de clubkampioenschappen op 5 en 6 oktober 2024. Al eerder heeft de fotoclub bij een kampioenschap foto’s gemaakt en dat leverde prachtige foto’s op. Om het jubileum nog feestelijker te maken wil Hylas dat nu ook heel graag.

Het gaat om een evenement voor sporters van alle leeftijden en er wordt van alles gedaan: hardlopen, kogelstoten, speerwerpen, verspringen, hoogspringen, hordenloop etc.

De website van Atletiekvereniging Hylas: www.avhylas.nl

Nadere informatie volgt nog.

(alternatief workshop Macrofotografie)

Op deze avond worden de door leden ingebrachte thema foto’s besproken.
Daarnaast worden de foto’s besproken die gemaakt zijn tijdens.. Ook is er op deze avond tijd ingeruimd voor een ’10-minuten van…’ presentatie. Dit keer verzorgt door…
Natuurlijk wordt ook de kettingfoto besproken en wordt de doos overgedragen.

Aanleveren van foto’s
Standaard 2 foto’s per clublid per Thema.
Per Clubuitje of Workshop worden 2 foto’s ingeleverd tenzij de organisator een ander aantal heeft gecommuniceerd.
Alle foto’s aanleveren via insturen@fotoclub-koedijk.nl. Het uiterste inlevermoment is de donderdag voor de activiteit.

Reserveringen

Registratiegegevens