Presentatie Werkgroepen en foto’s van de Ad Hoc uitjes

Datum: 15-feb-2021 om 19:45 - 22:00

Dit betreft een besloten clubactiviteit

Op deze avond laten leden van verschillende werkgroepen hun werk zien.

Een werkgroep wordt gevormd door leden die dezelfde interesse hebben in de fotografie. De leden van de werkgroep spreken met elkaar af om er op uit te gaan, dit is geen verplichting maar om met elkaar of met enkelen op pad te gaan is het niet alleen gezelliger maar ook leerzaam. De gemaakte foto’s moeten wel in het onderwerp van de werkgroep passen en 1 maal per jaar geeft de werkgroep een presentatie. De leden stemmen samen af hoe de presentatie er uit komt te zien. De foto’s kunnen op de televisie gepresenteerd worden, eventueel in de vorm van een  powerpoint presentatie of geprint op de ezels met de lichtbakken.

Ad Hoc uitjes

Een aantal leden wilden in de Corona tijd blijven fotograferen. De uitjes werden vooraf gepland of ad hoc afgesproken en de onderwerpen waren zeer divers. Vanavond laten deze leden de foto’s zien die zij hebben gemaakt in Corona tijd.