Spel 5 tegen 5

Datum: 12-dec-2022 om 19:45 - 22:00

Deze workshop wordt georganiseerd door de activiteiten commissie

Op deze avond spelen we 5 tegen 5. Ik kan jullie vertellen dat het heel leuk is om mee te doen. Het enige wat je mee moet nemen als je aan deze avond wilt deelnemen is 5 geprinte foto’s. Deze wel op karton geplakt om ze neer te kunnen zetten en bij voorkeur ook voorzien van een Passe-Partout (dit laatste is geen voorwaarde).

Neem 5 verschillen foto’s mee. Die mogen alle onderwerpen hebben en in kleur of zwart/wit afgedrukt. Voor die leden die niet weten hoe het spel werkt een korte uitleg.

We vormen 3 teams. Er worden 3 rondes gespeeld.

De eerste ronde spelen team 1 en 2 tegen elkaar. Team 3 fungeert dan als jury. Om beurten zet 1 van de teams een foto neer. Het 2e team kijkt wat er neergezet wordt en plaats daar een foto tegenover waarmee zij denken te kunnen winnen. Als de 2 foto’s staan gaat de jury bepalen welke foto zij het beste vinden. Er wint daarbij altijd 1 foto. Bij de tweede beurt zet het 2e team als eerste een foto neer. Zo worden per spel 10 foto’s getoond. Na de 5e fotoronden is er een winnaar.

Op deze wijze worden 3 rondes gespeeld. Zo hebben alle teams een keer als jury opgetreden en hebben alle teams tegen elkaar gespeeld.

Om deze avond door te laten gaan hebben we dus minimaal 9 leden nodig die allen 5 foto’s meenemen. Maar het mooiste zou zijn als we 18 leden hebben die mee doen. Dan kunnen we twee complete rondes spelen.

Kortom dit is een leuk spel dus meld je aan!!

• Christiene
  • Pim