Thema Less is more, 10 minuten van…,foto’s Light-painting en Clubuitje Muiderslot

04-mrt-2024

Dit betreft een besloten Club activiteit

Met Less is more wordt ook wel minimalistisch fotografie bedoeld, oftewel de kunst van het weglaten. Alleen dat laten zien wat echt belangrijk is, de essentie dus. Op internet zie je verschillende voorbeelden van landschap- tot natuurfotografie.

Zowel kleur als zwart-wit kan bij less is more.

Op deze avond worden de door leden ingebrachte thema foto’s besproken.
Daarnaast worden de foto’s besproken die gemaakt zijn tijdens de workshop Lightpainting en het Clubuitje naar het Muiderslot.
Ook is er op deze avond tijd ingeruimd voor een ’10-minuten van…’ presentatie. Dit keer verzorgt door
Natuurlijk wordt ook de kettingfoto besproken en wordt de doos overgedragen.

Aanleveren van foto’s
Standaard 2 foto’s per clublid per Thema.
Per Clubuitje of Workshop worden 2 foto’s ingeleverd tenzij de organisator een ander aantal heeft gecommuniceerd.
Alle foto’s aanleveren via insturen@fotoclub-koedijk.nl. Het uiterste inlevermoment is de donderdag voor de activiteit.