Marielle uit Schagen

Datum: 19-sep-2022 om 19:45 - 22:00

Wanneer is deze activiteit:
Datum:
19 september 2022 om 19:45 tot 22:00 uur
Adres: Witte Paal 334B
1742 LE Schagen

Deze activiteit wordt georganiseerd door Pim

Graag nodigt Mariella jullie uit voor een avond in haar fotostudio en werkplaats te kijken. Zij zal jullie vertellen hoe het bij haar is ontstaan en wat er allemaal mogelijk is bij Achter de dijk.
Ook gaan we even in de fotostudio aan de gang, dus neem vooral je camera mee.
Tot 19 september, de koffie en thee staat dan klaar!!
kijk vast op https://achterdedijk.nl

Verzamelen & meerijden:
Voor degenen die mee willen rijden verzamelen we om 19:15 uur op de parkeerplaats aan de achterzijde van de Rietschoot, Koedijk.

Verzamel locatie in Schagen:
Voor degenen die op eigen gelegenheid gaan, verzamelen we om 19:45 uur op de parkeerplaats bij Achter de Dijk, Witte Paal 334B, 1742 LE Schagen

Fotoapparatuur: camera met diverse lenzen, eventueel statief, voldoende batterijen en geheugen.

• Anneke dirkx
  • Jorrit van Schagen
  • Sandra
  • Anneke Dirkx
  • Pim Weeda

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.