Workshop Bokeh

Datum: 20-jan-2020 om 19:45 - 22:00

Datum: 20-01-2020 om 19:45 – 22:00

Dit betreft een besloten Club activiteit

Deze workshop wordt georganiseerd door Maureen en Sandra

We gaan vanavond aan de slag om een foto met bokeh te maken. Het woord bokeh komt van het Japanse woord bokeh, wat onscherp betekent.Een goede bokeh betekent over het algemeen dat er mooie rondjes te zien zijn in het onscherpe deel van de foto. Dit wordt bereikt door een zo groot mogelijk diafragma (klein getal) en voldoende afstand tussen de lichtjes en je onderwerp.We werken met kerstverlichting en een mal voor je lens zodat we hele creatieve foto’s krijgen. En zo krijgen alle bokeh rondjes een eigen vorm. Voor de lampjes en de mallen wordt gezorgd en neem zelf nog voorwerpen mee die je wilt fotograferen. Geef even je lens-diameter door, zodat we een passende mal kunnen maken.Neem je camera en statief mee en we gaan er een leuke avond van maken.

Voorbeelden: https://vinkacademy.nl/tag/bokeh/

Fotoapparartuur:

camera, volle acccu’s, voldoende geheugenkaartjes, diverse objectieven ( met een groot mogelijk diafragma), statief, draadontspanner, zwart kleed voor de achtergrond, kerstlichtjes

• Maureen van den Broek
  • Tini Reus
  • Ruud
  • Peter
  • Martin koorn
  • Hans Duisdeiker
  • MIRIAM
  • Sandra
  • Jean Kleijnen
  • Dick Piet
  • Anja Mollenkamp
  • Jon Walter
  • Linda
  • Carl
  • Jaap Dekker
  • Frank Kremer
  • Els
  • Rene Prijden
  • Ronald Mallant
  • Benno

Er kunnen geen reserveringen meer worden geplaatst voor dit evenement.