Gastspreker Rob Blanken

17-jun-2024

Reserveringen

Reserveer nu

Natuurfotografie maar dan “anders”

DE FOTOGRAAF

Rob Blanken (1956) is een gepassioneerd natuurfotograaf met een bijzondere interesse in creatieve fotografie en heeft een onderscheidende stijl ontwikkeld. Hij noemt het de KUNST van de NATUUR. Vogels, insecten en abstracts zijn zijn voornaamste interesse. Hij wil met zijn beelden een verhaal vertellen en werkt graag in projecten. “Het ongeziene zichtbaar maken, zowel voor de fotograaf als voor de kijker. Daar gaat het om”.

Technisch gezien worden vaak ongebruikelijke posities, extreme belichtingen, sterke vergrotingen en extreem lange sluitertijden gebruikt. Rob woont in Fryslân en werkte vroeger als dermatoloog, een beroep waarbij goed observeren erg belangrijk is. Zijn werk is erkend in verschillende fotowedstrijden.

Aanvang 19.45 uur.

Zaal open om 19.30 uur. Entree € 5,=

Leden van de fotoclub: Gratis

(Iedereen die deze lezing wil bijwonen dienen zich op te geven middels het aanmeldformulier)

Ontmoetingscentrum De Rietschoot, Saskerstraat 22. 1831 CR te Koedijk.

Parkeergelegenheid achter de Rietschoot aan de Hertog in Koedijk

Reserveringen