Workshop Staalwol Slingeren

Datum: 18-mrt-2022 om 18:45 - 21:30

Workshop Staalwol slingeren

Deze workshop wordt georganiseerd door Edward

Brandend staalwol wordt rond geslingerd wat in een garde geplaatst is.
De slingeraar staat op de steiger. We verzamelen bij de steiger aan de Camping Molengroet zijde om 18.45 uur. In verband met dit tijdstip kun je eventueel zelf iets te eten en drinken mee nemen. Tegen 21.30 uur is de activiteit ten einde.

Camera apparatuur: Statief, afstandsbediening, standaard lens of een telelens, volle accu, voldoende geheugen.

• Conny Bindraban
  • Christiene