Ontdek je camera

Datum: 26-okt-2020 om 00:00 - 22:00

Dit betreft een besloten Club activiteit

Deze avond wordt georganiseerd door Christiene

Op deze avond gaan we met elkaar ontdekken wat jou camera allemaal kan want wie kent het niet; je wilt een foto maken in een bepaalde situatie en het lukt je niet en/of je bent niet snel genoeg. Je kent niet alle kneepjes van je camera terwijl die misschien best handig kunnen zijn, of kom je achter leuke effecten die makkelijk in te stellen zijn. Op deze avond heb je je camera mee en ga je met leden die met hetzelfde merk camera als jij fotografeert experimenteren en samen te ontdekken wat jij met jou camera allemaal kan doen. Iedereen neemt een paar voorwerpen mee om te oefenen en dat mag van alles zijn. Oefenen kan binnen in de zaal of buiten in de omgeving van de Rietschoot. Bedenk van te voren waar jij tegenaan loopt bij bepaalde situaties of wat je graag wilt weten. Het is vanzelfsprekend dat het geen cursus is en dat je de beginselen van de fotografie kent.

Het is deze avond belangrijk dat er juist leden zijn die verder zijn in fotografie om anderen bij te staan en te helpen bij problemen!

Geef je wel op via het reserveringen vinkje zodat we weten hoeveel tafels er nodig zijn en zet bij ‘Opmerkingen’ met welke camera je fotografeert en of je een laptop meeneemt om direct de resultaten te kunnen bespreken. Bespreken van de foto’s doen we met elkaar in de groepjes en wordt niet klassikaal gedaan. Heb je nog vragen dan hoor ik dat graag.

• Christiene Krouwels