Ontdek je camera

Datum: 26-okt-2020 om 19:45 - 22:00

Dit betreft een besloten Club activiteit

Deze avond wordt georganiseerd door Christiene

Op deze avond heb je je camera mee en ga je met leden, die met hetzelfde merk camera als jij fotografeert, experimenteren omĀ  te ontdekken wat jij met jou camera allemaal kan doen. Kan jij alles vinden in het menu of stuit je op problemen. Iedereen neemt een paar voorwerpen mee om te oefenen en dat mag van alles zijn. Oefenen kan binnen in de zaal of buiten in de omgeving van de Rietschoot. Bedenk van te voren waar jij tegenaan loopt bij bepaalde situaties of wat je graag wilt weten. Het is vanzelfsprekend dat het geen cursus is en dat je de beginselen van de fotografie kent.

Het is deze avond belangrijk dat er juist leden zijn die verder zijn in fotografie om anderen bij te staan en te helpen bij problemen!

Geef je wel op via het reserveringen vinkje zodat we weten hoeveel tafels er nodig zijn en zet bij ‘Opmerkingen’ met welke camera je fotografeert. Heb je nog vragen dan hoor ik dat graag.

• Christiene Krouwels
  • Cees Bakker