Expositie nieuws 2020

Expositie nieuws

I v m het Corona virus kan de expositie van 2019 met het thema ‘Markt’ niet verhuizen naar de volgende locatie. De foto’s hangen nu nog in de Prins Hendrik Stichting in Egmond aan Zee maar is helaas niet te bezichtigen.

 

Leden van de fotocommissie hebben vandaag, 10 januari 2020 de expositie van het wedstrijdthema ‘Schaduw’ opgehangen in gezondheidscentrum De Vroonen. De foto’s blijven een jaar hangen op deze locatie. Dit zijn de wedstrijd foto’s van 2018

Deze schitterde foto’s zijn te bezichtigen op een mooie locatie in goed licht. In de wachtruimte hangen de winnende foto’s met nummer 1,2 en 3 aan dezelfde wand. Daarna wordt u door foto 4 t/m 10 de wachtruimte en de gang door geleidt.

Na foto 10 is de expositie natuurlijk nog niet afgelopen, want als u even terugloopt naar de centrale hal en klaar bent met het bewonderen van het glaskunstwerk van kunstenares Marije Wolfswinkel, dan zijn in deze aangrenzende gang de foto’s 11 t/m 15 te bezichtigen.

De expositie van 2019 met het thema ‘Markt’ hangt het eerste kwartaal in de Prins Hendrik Stichting in Egmond aan Zee. In april zal de expositie verhuizen naar de volgende locatie.

Namens de fotocommissie veel kijkplezier op beide locaties.

error: Content is protected !!