Expositie 2020

Expositie wedstijdthema Schaduw

Leden van de fotocommissie hebben vandaag, 10 januari 2020 de expositie van het wedstrijdthema ‘Schaduw’ opgehangen in gezondheidscentrum De Vroonen. De foto’s blijven een jaar hangen op deze locatie.

Deze schitterde foto’s zijn te bezichtigen op een mooie locatie in goed licht. In de wachtruimte hangen de winnende foto’s met nummer 1,2 en 3 aan dezelfde wand. Daarna wordt u door foto 4 t/m 10 de wachtruimte en de gang door geleidt.

Na foto 10 is de expositie natuurlijk nog niet afgelopen, want als u even terugloopt naar de centrale hal en klaar bent met het bewonderen van het glaskunstwerk van kunstenares Marije Wolfswinkel, dan zijn in deze aangrenzende gang de foto’s 11 t/m 15 te bezichtigen.

Ondertussen wordt er achter de schermen hard gewerkt aan het gereed maken van de expositie van het wedstrijdthema Markt. Zodra dit thema te bezichtigen is zullen wij dit natuurlijk laten weten.

Namens de fotocommissie veel kijkplezier aldaar.