Gastspreker Daniël Vos

Op maandag 14 oktober verzorgt Daniël Vos een avondvullende lezing, Daniël is professioneel fotograaf en eigenlijk van veel markten thuis.

Even kennis maken:

Ik ben Daniël Vos, 38 jaar, en woon samen met mijn vrouw Saskia en onze 3 kinderen in Broek op Langedijk. Fotografie is mijn vak, mijn werk en mijn passie. Wat ooit begonnen is uit hobby, is nu uitgegroeid tot mijn fulltime werk. Omdat ik meer uit mijn hobby wilde halen, ben ik een studie gaan volgen aan de Fotovakschool van Amsterdam, alwaar ik in 2010 ben ik afgestudeerd in de richting van bruidsfotograaf. Inmiddels mag ik voor zo’n 30 á 40 bruidsparen per jaar hun trouwreportage verzorgen. Iets waar ik heel trots op ben! Omdat mijn werk nog steeds voelt als een Hobby blijft het leuk om te doen.

Wil je meer weten over Daniël kijk dan  je zijn site Daniël Vos

Interesse gewekt voor deze avond klik dan hier.

error: Content is protected !!