Logo Fotoclub Koedijk

Laatste nieuws

Beste leden

1 September jl hebben we weer overleg gehad met bestuur en commissies. Vanaf 7 september gaan we weer starten met de clubavonden met inachtneming van de Coronaregels.

Betreffende de Thema-avonden; de avonden worden plenair gehouden waarbij leden optreden als gespreksleider bij het bespreken van de foto’s. Het is verplicht om je voor alle avonden op te geven via het aanmeldingsformulier te vinden in de agenda van de website. Als je iets wilt drinken kun je dat vooraf aan de bar bestellen en pinnen, het bar personeel komt dit in de pauze op een karretje naar binnen brengen. De Lezing ‘Compositie’ is een besloten club activiteit.

Betreffende de avond met gastspreker Ab Baart; Er mogen maximaal 49 mensen in de toneel- en kleine zaal daarom is het van belang dat je je aanmeld. Als clublid wordt geadviseerd je voor 16 september aan te melden, daarna wordt de aanmelding voor externe geïnteresseerden opengezet en heb je kans dat het vol is.. Let op! er is geen pauze deze avond. Voor verdere informatie zie de website van de Fotoclub Koedijk

error: Content is protected !!