Linda Kaaij

Hallo allemaal, ik heb pas in 2016 mijn eerste schreden gezet in de wereld van de fotografie. Doordat ik een complete leek was heb ik een basiscursus bij Madelon Dielen in Hoorn gevolgd.

Met mijn inmiddels aangeschafte Panasonic Lumix G80 en de vergaarde kennis heb ik zelf geoefend, maar het proefde naar meer en daarom heb ik het afgelopen jaar 2018/2019 het Foto-leertraject van de Welmanstudio doorlopen. Ik blijk echter nu, eigenlijk tot mijn eigen verbazing, de opdrachten te missen.

Daarbij wil ik mijn kennis vergroten én ik wil ook graag nieuwe mensen leren kennen met dezelfde passie. Dit alles maakt dat ik lid geworden ben van de Fotoclub Koedijk. Ik hoop dat ik hier vind wat ik zoek, maar gezien de hartelijke ontvangst, het enthousiasme en alle kennis die de leden hebben, gaat dit denk ik helemaal goed komen.

Rol binnen de verenigingLid
VoorkeurenNatuur, macro, landschap, portet, architectuur, abstract, eigenlijk nog alles
Camera e.dPanasonic Lumix DMC-G80 systeemcamera
Kitlens 12-60 mm, 3.5-5.6, Olympus 75-300 mm 4.8-6.7, Lumix 20 mm 1.7