Nieuws van de fotobond afd. 08

Afdelingsfotowedstrijd 2019 thema Snel.

Beste leden,

“Snel” is het thema van de Afdelingsfotowedstrijd 2019.

Een fotowedstrijd voor individuele fotobondleden en leden van de bij de Fotobond aangesloten fotoclubs binnen de regio NoordHolland Noord. Afspraken over het inleveren van de foto’s Vorm: Elke fotograaf mag maximaal twee opgezette foto’s inleveren. De foto mag niet eerder zijn geaccepteerd bij een wedstrijd van de afdeling.  Er wordt recent werk verwacht. Het formaat van de foto is vrij, het formaat van het passe-partout moet 40 x 50 cm zijn. Meerdere foto’s in één passe-partout gelden als één foto.  De ingezonden foto’s dienen opgezet te zijn op dun opzetkarton. Foto`s die niet voldoen aan de gestelde eisen kunnen worden geweigerd.  Van de ingezonden foto stuurt u tevens de digitale versie. Tijdens de bespreking worden de ingezonden foto´s op een scherm vertoond. Inzenden: Op de achterkant van de foto`s dient het volgende te worden vermeld:  Naam, adres, woonplaats, clubnaam* en het bondslidmaatschapsnummer van de fotograaf. (*individuele leden vermelden geen clubnaam maar ‘individueel lid’) Inleveren: De foto’s kunnen tot zaterdag 2 november worden ingeleverd.

Inleveradres foto’s geprint: G.Strooper, Molenvaart 25, 1761 AG, Anna Paulowna Tel: 06-68090052. Of op dinsdagavond in clubgebouw FWG Den Helder. Leen van Nieuwenhuijzen, Melkdistel 34, 1775 HA, Middenmeer. Tel: 0227-501837 Frank Terlien, Bakkersweg 4 1852 EE, Heiloo Tel: 0651505471

Inleveradres foto’s digitaal max 1,5 MB: secretaris.afd08@fotobond.nl

Bespreking: Datum: 13 november 2019 Tijd: zaal open om 19.30, de avond begint om 20.00 Locatie: Ontmoetingscentrum De Brink, Middenweg 168, 1702HE, Heerhugowaard.

Met vriendelijke groet, Hetty Mellink Secretaris Fotobond afd.08.