Puck Steinmetz

Ik ben Puck Steinmetz, lid van het eerste uur, moeder van 2 zoons en oma van 2 kleinzoons & een kleindochter. Met ouders die al fotografeerden en ‘t hebben van een donkere kamer thuis, waar ik vaak meekeek, is het niet vreemd dat ook ik door het virus besmet ben geraakt. En het virus gaat verder want mijn oudste zoon is trouwfotograaf.

Ik heb geen voorkeur voor onderwerpen en laat me graag door de maandthema’s en clubwedstrijd leiden. Tussen alle systeemcamera’s en spiegelreflexen voel ik me wel een beetje een vreemde eend in de bijt, omdat ik met een Canon Powershot G7X compact camera mijn plaatjes schiet. Het voordeel is dat mijn camera in mijn broekzak past en dus bijna altijd mee is. Bovendien erg ligt in gewicht is, een must voor mijn reuma-handen.  Ik bewerk mijn foto’s minimaal in Lightroom. Mijn andere hobby’s zijn ‘juthout en grote schelpen opleuken met stippeltechniek en quotes, glasfusen (smelten), glastotempalen en glasbloemen maken van rommelmarktglaswerk.

Naast dit alles verzorg ik al heel wat jaren de PR voor Fotoclub Koedijk.

Rol binnen de verenigingLid, PR
VoorkeurenNiet specifiek