Jorrit van Schagen

Mijn naam is Jorrit van Schagen, en ben sinds kort lid geworden van fotoclub Koedijk.
Ik woon in Zuid-Scharwoude, en mijn hobby, jullie raden het al, is fotografie. Daarnaast zit ik op salsa dansles.
Om wat actiever te worden in de fotografie, ben ik lid geworden. Mijn interesse is vrij breed, van landschap-, straat-, tot macrofotografie. Vrijwel alles wat zo’n beetje op mijn pad komt, vind ik leuk om te doen. De lensbabies worden meestal gebruikt om creatieve effecten in de foto te krijgen. Ook weer iets om wat meer mee te experimenteren. Daarnaast gebruik ik filters vooral de ND filters zijn voor lange sluitertijden belangrijk.

 

Rol binnen de verenigingLid
Voorkeuren
Camera e.dNikon DF (retro camera van Nikon), en Nikon D 600. Beiden Full frame. 50mm f1.4 prime lens, een 35-70 mm zoom, een 180 mm tele-macro, 150-600 mm super tele zoom, een super macro objectief, een 24mm tilt-shift (bij
Nikon heet dit PC-objectief), en een aantal lensbabies.
Eigen website
Verder

Portfolio Club-foto's 2024

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 54275873

© 2019 All rights Reserved by Fotoclub-Koedijk

error: Content is protected !!