Marijke Mulder

Ik ben een getrouwde vrouw van 61 jaar en woon samen met mijn man, een poes en 2 hondjes in Alkmaar.
Als kind maakte ik al graag kiekjes van ons gezin. Later bleef de liefde voor het fotograferen, wat resulteerde in het volgen van diverse cursussen, workshops, en al fotograferend direct leren van een fotograaf op landgoed Hoenderdaell. Daarna maakte ik meteen zichtbaar betere foto’s. Een paar jaar geleden werd ik gevraagd door een artiest om zijn optreden in de Vest te fotograferen. Dat vond ik een hele eer! De dag voor het optreden had ik nauw contact met iemand van Cameraland. Helaas kwam het fotograferen door diverse redenen een paar jaar stil te liggen. Door een recente vakantie in Toscane, Italië, kwam de liefde en noodzaak voor mij omhoog om nu mijn hobby weer op te pakken. Kennis is leuk en soms nodig, maar foto’s máken is nog veel leuker. Daarvoor heb ik af en toe stimulans nodig en dat is één van de redenen om bij fotoclub Koedijk aan te sluiten. Ook de gezelligheid van de club trok me aan. Mijn interesse gebied ligt vrij breed; landschappen, nachtfoto’s, macro en dieren hebben een voorkeur. Ik hoop lang lid te kunnen blijven!

Rol binnen de verenigingLid
VoorkeurenNachtfotografie, Macro ,Landschappen
Camera e.dNikon 5600 met verschillende lenzen.
Canon met een macrolens
Eigen website
Verder

Portfolio Club-foto's 2024

Ingeschreven bij de KvK onder nummer 54275873

© 2019 All rights Reserved by Fotoclub-Koedijk

error: Content is protected !!